CIEńKIE I CHRUPKIE

Smacznie

CIEńKIE I CHRUPKIE

Postprzez frytka Cz, 19.10.2006 18:19

Zamierzam zrobić pizzę, ale nie taką jak zawsze mi wychodzi (ciasto drożdzowe o grubości 5 cm:)-właściwie to chodzi mi głównie o ciasto-żeby było cieńkie,chrupkie,no prawie tak wygladające jakby było z dobrej pizzerni.Więc proszę o jakiś dobry przepisik na chude ciasto!!!Dzięki.pozdrawiam z piekarnika:)
Avatar użytkownika
frytka
 
Posty: 8
Dołączył(a): Cz, 26.01.2006 22:16

Postprzez Monika:* Cz, 09.11.2006 19:41

jak dla mnie to nie dodawać drożdży do ciasta. wiadomo ze nie wyrośnie;) albo to samo ciasto które masz z drożdżami rozwałkować <uformować><albo nim tak pomajtać jak w reklamach> na cieniutkie cieniuteńkie cieniutenieńkie;)
Avatar użytkownika
Monika:*
 
Posty: 1183
Dołączył(a): So, 24.06.2006 19:28

Postprzez Magdalena83 Cz, 09.11.2006 23:02

Zoz.................. ja ci tu pomajtam.............. hiiiiiihiiiiiii
Avatar użytkownika
Magdalena83
 
Posty: 4144
Dołączył(a): Śr, 23.08.2006 16:30

Postprzez Monika:* So, 11.11.2006 07:59

przynajmniej każdy wie o jaki ruch ręką chodzi;)
Avatar użytkownika
Monika:*
 
Posty: 1183
Dołączył(a): So, 24.06.2006 19:28

Postprzez Magdalena83 So, 11.11.2006 09:06

.....................G U P E K !!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
Avatar użytkownika
Magdalena83
 
Posty: 4144
Dołączył(a): Śr, 23.08.2006 16:30



Re: CIEńKIE I CHRUPKIE

Postprzez welfareheals N, 10.03.2024 21:47

welfareheals
 
Posty: 33376
Dołączył(a): Cz, 23.09.2021 12:39


Powrót do Przepisy kulinarne



cron