Budowa domu

Czasami nie masz zielonego pojecia jak coś zrobić, jak coś działa. Tutaj znający się radzą co i jak.

Re: Budowa domu

Postprzez lena30 Pt, 17.07.2026 16:24

Hej! Budujemy dom na dość wilgotnym terenie i bardzo się boję, że w przyszłości woda zacznie podchodzić do ścian, a potem pojawi się grzyb. Architekt mówił, że kluczem jest odpowiednie zabezpieczenie bazy budynku już na samym początku. Znalazłam w sieci firmę Szalunkowy.pl i zainteresowało mnie u nich profesjonalne uszczelnianie fundamentów. Czy któraś z Was stosowała ich materiały izolacyjne? Jak oceniacie skuteczność tych systemów?
lena30

Postprzez welfareheals Pn, 20.07.2026 15:29

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
welfareheals

Postprzez lena30 So, 25.07.2026 18:44

Wylewka pod garaż to kolejny punkt na naszej liście spraw do ogarnięcia, a beton do tego chcemy zamówić z zaufanego i sprawdzonego źródła. Przeglądałam ofertę na https://bt.topbeton.pl/ i wygląda na to, że obsługują też mniejsze zlecenia dla osób prywatnych, co jest dla nas wygodne. Zadzwonię jeszcze i dopytam o wycenę na nasz metraż oraz termin dostawy w najbliższym terminie.
lena30

Poprzednia strona

Powrót do Pomóż mi