Biurko z regulacją wysokości czy warto

Biurko z regulacją wysokości czy warto

Postprzez rumme Cz, 09.07.2026 11:00

Jak w temacie, czy takie biurko dobrze sprawdzi się przy bólu pleców?
rumme

Re: Biurko z regulacją wysokości czy warto

Postprzez Beatkp Cz, 09.07.2026 11:21

Kupiłam biurko z regulacją rok temu właśnie z tego samego powodu i powiem szczerze że to była jedna z lepszych decyzji jakie podjęłam jeśli chodzi o wyposażenie domowego biura. Przez pierwsze tygodnie trochę musiałam wypracować nawyk żeby w ogóle pamiętać o przestawianiu ale potem zaczęło wchodzić w rutynę i teraz robię to naturalnie kilka razy dziennie. Różnica w samopoczuciu po całym dniu pracy jest wyraźna, szczególnie ta charakterystyczna sztywność w dolnych plecach po południu jest dużo mniejsza. Przy pracy na stojąco przez godzinę dwie dziennie nie poczujesz rewolucji od razu ale po miesiącu czy dwóch naprawdę widać że plecy reagują inaczej. Ważne żeby przy staniu mieć też odpowiednią matę antyzmęczeniową bo stanie na twardej podłodze przez kilka godzin to też nie jest idealne. Warto zerknąć na https://deerhorn.pl/kategoria-produktu/ ... regulacja/ i porównać modele bo różnią się sposobem regulacji, elektryczne są wygodniejsze ale droższe, ręczne tańsze ale rzadziej się ich używa bo regulowanie zajmuje więcej czasu. W firmie Deerhorn znajdziesz naprawdę dobrej jakości biurka, tak więc warto jest moim zdaniem wziąć pod uwagę.
Beatkp

Powrót do Ogólne