praktyczne warsztaty

praktyczne warsztaty

Postprzez TeddyBear Pt, 17.01.2025 17:24

Cześć wszystkim! Ostatnio zacząłem interesować się tematem lean management i szukam konferencji, które pomogłyby mi lepiej zrozumieć tę metodologię. Czy ktoś może polecić wydarzenie, które jest naprawdę warte uwagi? Najbardziej zależy mi na praktycznych warsztatach, dzięki którym można zdobyć konkretne umiejętności. Może macie jakieś sprawdzone rekomendacje? Chętnie dowiem się, co warto odwiedzić w tym roku!
TeddyBear

Re: praktyczne warsztaty

Postprzez AlanW Pt, 17.01.2025 18:28

Cześć! Jeśli interesujesz się lean management, to zdecydowanie polecam Konferencja Lean. To jedno z najlepszych wydarzeń w tej tematyce, w którym miałem okazję uczestniczyć. Skupia się nie tylko na teorii, ale również na praktycznych aspektach wdrażania lean w różnych branżach. W programie znajdziesz inspirujące prelekcje, warsztaty praktyczne i sesje networkingowe. Szczególnie wartościowe są case studies prezentowane przez ekspertów – można zobaczyć, jak metodologia lean działa w realnych projektach. Warsztaty pozwalają na praktyczne przećwiczenie technik TWI (Training Within Industry), co daje solidną bazę do zastosowania w codziennej pracy.
AlanW

Postprzez TeddyBear So, 18.01.2025 12:13

Dziękuję za odpowiedź i polecenie Konferencji Lean TWI! Dokładnie czegoś takiego szukałem – wydarzenia, które łączy teorię z praktyką i daje konkretne narzędzia do zastosowania. Zajrzałem na stronę i wygląda to naprawdę profesjonalnie. Dzięki za rekomendację, na pewno rozważę udział!
TeddyBear

Postprzez AlanW So, 18.01.2025 12:22

Nie ma sprawy, cieszę się, że mogłem pomóc! Jeśli zdecydujesz się na udział w Konferencji Lean TWI, jestem pewien, że wyniesiesz z niej wiele wartościowej wiedzy. Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania albo chciał porozmawiać o tym, co warto wiedzieć przed wydarzeniem, śmiało pisz. Powodzenia!
AlanW

Powrót do Ogólne